I. Subačienė: Kaip ir kokią ES paramą gali gauti praktiškai kiekviena SVV įmonė?

  • 1.
    Prezentacija
    0:02:25
  • 2.
    Ieva Subačienė | Kaip ir kokią ES paramą gali gauti praktiškai kiekviena SVV įmonė?
    0:36:17

Priskirti

Tai yra pranešimas iš konferencijos „Business Tools 2018“. Pilną konferencijos vaizdo įrašą rasite čia ->>

Lektorė sako, kad labai dažnai įmonių savininkai ar vadovai praranda progą gauti vertingą ES parama vien dėl to, kad neturi laiko analizuoti begalės ES dokumentų. Norėdama padėti verslui augti, I. Adomaitytė-Subačienė parengė įrankį, kuriuo naudodamiesi per kelias minutes įvertinsite, ar jūsų įmonė gali pretenduoti gauti ES paramą, o jei taip, kokius dokumentus turite pateikti.

I. Adomaitytė-Subačienė jau daugiau nei 12 metų konsultuoja įmones inovacijų finansavimo ir bendradarbiavimo su mokslu klausimais.

Kartu su šiuo video gausite pranešėjos I. Adomaitytės-Subačienės sukurtą įrankį verslui "ES dokumentacijos skaitymo gidą".

38 min.
+ Klausimai lektoriui
Komentarai
0
Peržiūros
4

Ieva Adomaitytė-Subačienė

ieva adomaityte-subaciene

Lektorė

Verslo konsultantė, Valdymo inovacijų agentūros direktorė. Sertifikuota IPMA C projektų vadovė. Lietuvos projektų valdymo asociacijos narė, Lietuvos verslo moterų tinklo narė. Vilniaus Universiteto dė

Mokymai
3

VersloKursai.lt

verslokursai.lt
Tai nuotolinių video mokymų platforma, kurioje, bendradarbiaujant su profesionaliais mokymų organizatoriais, konsultantais bei ekspertais pateikiamos verslui aktualūs nuotoliniai video mokymai.