PVPA forumas „Inovatyvios mokymo(si) formos“

  • 1.
    Įžanga
    0:01:58
  • 2.
    „Kodėl kinai suvalgo daugiau ryžių nei japonai – apie bandymus, atradimus ir motyvaciją mokymuose“. Kotryna Gotberg
    0:29:04
  • 3.
    „Atmirkštinė mentorystė: ko Z karta gali išmokyti valdybos narį?“. Renata Augustaitienė, SEB bankas
    0:20:13
  • 4.
    „Patirti – geriau nei išgirsti! Kaip mes pritaikėme virtualią realybę darbuotojų mokymui“. Nerius Juzumas, Lietuvos energija
    0:12:53
  • 5.
    „Komandų gidai. Ar banke yra vietos fasilitatoriams?“. Sandra Vilkutaitytė, Swedbank
    0:15:46
  • 6.
    „Hakatonai keičia organizacijos darbo modelį. Ar taip dirbsime rytoj visi?“ . Kotryna Gudžiūnaitė, Lietuvos energija
    0:07:41
  • 7.
    „Organizacijos struktūros ir kultūros pokyčiai per superviziją“. Dalia Beliukevičiūtė, Pal. J. Matulaičio socialinio centro vadovė
    0:13:31
  • 8.
    „Blended Learning (Integruotas ugdymas). Praktiniai patarimai šiuolaikiniam personalo profesionalui“. Romanas Gaidukas
    0:29:42

Priskirti

Rugsėjo 27d. PVPA organizavo forumą, tema "Inovatyvios mokymo(si) formos". Jūsų peržiūrai pateikiame šio forumo vaizdo įrašą.

Mokymai neabejotinai visuomet buvo, yra ir bus personalo specialistų kuruojama sritis. Atrodo, turime daug patirties ir žinių juos organizuojant, tačiau kartu niekada nesame tikri, ar pasirinkome geriausią formą, kokias naujoves galėtume ir turėtume pasitelkti. Forumo metu sužinojome, kokius metodus naudoja kitos organizacijos, aptarėme, kaip „parduoti“ mišrių mokymų (blended learning) idėją įmonės vadovui, ir kitus aktualius klausimus.

Forumo metu savo taikomais ugdymo metodais pasidalino SEB bankas, Swedbank, Lietuvos energija, Pal.J.Matulaičio socialinis centras. Kalbėjome apie atvirkštinę mentorystę, hakatonus, superviziją, mobilių programėlių ir virtualios realybės įdarbinimą mokymuose. Grand partners ir Primum esse konsultantai pateikė labai praktinių įžvalgų apie realius praktinius besimokančios organizacijos aspektus ir netgi pasiūlė praktinius žingsnius, kaip paruošti verslo planą vadovui ir parduoti jam e-mokymų idėją.